Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot voimassa 16.4.2021
Verkkokauppa emman.fi

Emma Rinneheimo
Y-tunnus: 2601931-6
Osoite: Sörnäisten rantatie 3, 00530 Helsinki
Puhelinnumero: 050 4344600
Sähköposti: contact@emman.fi


emman.fi myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Verkkokaupassa olevien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Teokset tilataan verkkokaupasta, lomakkeella, sähköpostitse, puhelimitse tai näyttelystä. Tilaukset maksetaan sovitun maksutavan mukaisesti. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi taulun www.emman.fi sivujen kautta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tilaus- ja maksuvahvistus
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi tai puhelimeesi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron antamista tilauksen yhteydessä.

Toimituskulut
Toimituskulut sisältyvät hintaan Suomen sisäisiin toimituksiin. Tilatun teoksen voi myös noutaa studiolta, jolloin noutoaika on sovittava erikseen. Suomi on lähtökohtaisesti ainoa toimitusmaa. Toimitukset ulkomaille sovittavissa erikseen.

Vauriotunut lähetys
Mikäli lähetys / maalaus on vaurioitunut, asiakkaan on otettava kuva pakkauksesta ennen avaamista ja tehtävä asiasta vahinkoilmoitus heti noutopisteessä sekä oltava tämän jälkeen välittömästi yhteydessä sähköpostitse contact@emman.fi tai 0504344600.

Toimitusaika
Pyrimme lähettämään valmiit tilaukset 7 työpäivän kuluessa tilauksen maksutapahtuman onnistumisesta. Toimitusaikamme Suomeen ovat lähetyksestä 2-5 työpäivää, riippuen postin kuljetuksesta. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tilaustöiden valmistumisesta ja toimitusajasta sovitaan erikseen.

Peruutusoikeus ja palautusehdot
Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun olet tilannut taulun verkkokaupan kautta postitettuna. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen contact@emman.fi.

Tuote tulee palauttaa postitse tai tuoda työhuoneellemme 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. HUOM. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Mikäli tuote on vaurioitunut, niin pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu alkuperäispakkauksessaan täysin ehjänä ja myyntikelpoisena.

HUOM. Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta maalattua taulua.

Lunastamaton paketti
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 30 euron maksun toimitusmaksun lisäksi.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti tai soittamalla. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Lisätietoja
Halutessanne lisätietoja emman.fi -verkkokaupan toimitusehdoista, olethan yhteydessä sähköpostitse contact@emman.fi tai puhelimitse 050 434 4600